Affärs- och IT-Konsulting

Systemutveckling / Systemintegration

Vi har mer än 12 års erfarenhet av att hjälpa olika typer av organisationer med utveckling och systemintegration. Allra vassast är vi när det kommer till microsofts produkter (.Net, MS Sql Server, Asp.Net, MVC, WCF, WPF mfl.). Vi kan hjälpa er verksamhet med förbättring och utveckling av interna stödsystem men även med webbutveckling och hur ni uppfattas av andra på Internet.

Molntjänster

Vi hjälper gärna till med flytt av era befintliga applikationer, servrar eller system till molnet. På Domitor arbetar vi med Microsoft Azure vilket är en mycket flexibel plattform för era verksamhetssystem oavsett hur resurskrävande dessa är.

Databaser / BI

Vi har lång erfarenhet av MS SQL Server och även av SSAS baserade BI lösningar. Utnyttja den befintliga informationen i era företagsdatabaser och affärsystem för en bättre uppföljning och säkrare förutsägelser.

Rådgivning / IT strategi

Upplever du IT som dyrt och omständigt ? Vi kan behovsanalysera er verksamhet och därefter föreslå programvara och molnlösningar som lämpar sig för er verksamhet och IT-budget. Vi kan även åta oss förvaltning av hela eller delar av er IT miljö.

 

Affärsutveckling och exponering via webb och sociala medier

Hur vi uppfattas på internet blir allt viktigare, inte minst när en allt större andel människor är online via mobila plattformar. Vi kan hälpa er verksamhet med webbutveckling, och rätt exponering online. Allt för att öka tillgängligheten mot kunder och intressenter.

 

Projektledning

Står ni inför ett förändringsarbete men saknar resurser att driva det framåt ? Vi kan hjälpa er med teknisk projektledning oavsett om projektet handlar om omorganisation, verksamhetsutveckling, eller införande av nya IT-system.